BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Saint Sorlin d'Arves

Restaurants Saint Sorlin d'Arves

Een Alpendorpje waar in de zomer de koeien lopen, wat voor een eten zou je daar nou kunnen vinden? Kaas, aardappels en vlees, dat is wat de klok slaat in dit dorpje. Heerlijk Alpeneten waar je een dag lang goed op kunt skiën. De prijzen zijn misschien iets aan de hoge kant voor de rest van het prijsniveau in dit dorp. Dat is jammer.

Restaurants op de berg

Op de berg heb je een normaal aantal restaurants. Bijna allemaal zijn deze te bereiken de lift. Dus als je hier wilt afspreken met wandelaars of familie die niet skiet of boardt dan kan dat prima. Het eten is over het algemeen klassieke bergkost. De Franse variant. Dus denk aan de kaasmaaltijden, maar ook sandwiches, frietjes en hamburgers. Iedereen vindt wel wat naar wens.

Restaurants in het dorp

In het dorp heb je genoeg restaurants voor een prima keuze. Het blijven, ook hier, de standaard restaurants. Pizza, fondue, tartiflette etcetera. De kwaliteit in de restaurants is prima, maar wel wisselend. De ene keuken is duidelijk beter dan de andere, maar dat geldt toch eigenlijk in elk dorp. Check wel ervaringen van andere wintersporters als je zeker wilt zijn om goed te eten.

Prijsniveau

De restaurants in dit dorp zijn niet zo duur als soms het vooroordeel over Frankrijk doet geloven. Maar dat de prijs regelmatig te hoog ligt voor wat de restaurants bieden klopt zeker. Dit trekt helaas de prijs van het gebied iets te ver omhoog.

9 restaurants in Saint Sorlin d'Arves

8 pisterestaurants in Saint Sorlin d'Arves

Saint Sorlin d'Arves reisplanner