Hotels Samnaun

Samnaun maakt deel uit van de Silvretta Arena en ligt in een uithoek van het Zwitserse Graubünden. Dankzij de in het verleden moeilijke bereikbaarheid van het dorp heeft Samnaun een belastingvrije status gekregen en daar profiteert het dorp nog altijd van. Je vindt in Samnaun een groot aantal hotels in het hogere prijssegment. Verder heerst er in Samnaun vooral rust en daarmee is het een complete tegenpool van Ischgl, de buurman aan de andere kant van de berg.

Prijsniveau

De hotels in Samnaun liggen in het hogere prijssegment. Dat komt aan de ene kant doordat er nou eenmaal aardig wat luxueuze hotels staan, maar aan de andere kant ook doordat je aan deze kant van de berg met de Zwitserse Frank betaalt en dat is nou net even wat minder gunstig dan betalen met de euro in Ischgl.

Tips

Samnaun is niet één dorp. Het bestaat uit een aantal autoluwe kernen. De lift die je naar de Alp Trida brengt ligt in Samnaun Plan. Hier moet je rekening mee houden wanneer je je hotel in Samnaun boekt. De twee dalafdalingen komen uit in Samnaun Compatsch of Samnaun Dorf.

Zoek met uitgebreide filters