Almrausch in Samnaun

Krijgt een 9 op basis van 2 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.almraus.ch/

Wat vind jij van Almrausch?

Evaringen van gebruikers

Pieter12
19 september 2014 · 00:15

Vaste prik tijdens een Ischgl trip! Vanaf Alp Trida naar beneden racen, ski’s in het rek, Weizen en hotstone kip of bief, een echte aanrader! Je krijgt dan een houten plank met verhitte steen geserveerd waarop je zelf je kippetje of biefstuk kan braden. Pofaardappel of frietjes erbij en een flinke teug Weizen tijdens het braden. Het personeel is altijd vriendelijk en vlot en de sfeer is er uitstekend.

Een Schnapps of aankoop in de taxfree shop is meteen een taxi ticket naar de lift vanuit Samnaun terug naar boven. Net even relaxter en sneller dan naar de bus lopen met je gear en daar nog wachten.

Met vrienden
skibeest
15 september 2014 · 08:06

Meestal is het hier rustig en bij goed weer zit je top op het terras. Als je hier binnen komt valt meteen de gezellige open haard op. Het is hier een tent met sfeer, sfeer die behouden is gebleven ook na de verbouwing in 2013. Goed eten en lekkere wijnen. Zeker een aanrader. Wel opletten dat je op tijd terug gaat, de laatste lift vanuit Samnaun gaat om 16:00 en je moet nog wel met de bus eerst naar de lift. Mis je de laatste lift, dan wordt het een dure aangelegenheid om weer in Ischgl te komen. Het kan met OV maar dat duurt bijna 4 uur, met de auto duurt het 80 minuten oftwel een dure taxirit.

Met familie

Reisplanner Samnaun

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 8 skihuur winkels in Samnaun
3
Skilessen
We hebben 13 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.