La Luge à Téran in Samoëns

Krijgt een 8 op basis van 4 beoordelingen

Wat vind jij van La Luge à Téran?

Evaringen van gebruikers

Gast120
9 september 2018 · 15:08

Geweldig restaurant waar we slechts 1x niet terecht konden medio maart omdat het vol was. Heerlijke gerechten, super bediening en prima geprijsd ook. Echt een pareltje in dit gebied…

Jogeflote
4 januari 2015 · 13:36

Leuk plekje. Maar: reserveren moet (niet alleen voor de volgende dag, maar de hele week), anders geen plek. Daarbij: zit je een je minuut langer dan ze hebben ingepland, dan zetten ze je (overigens in alle vriendelijkheid) buiten. Mag je op terras je bordje leeg eten.

Met familie
jaapm
17 september 2014 · 11:09

Erg gezellig restaurantje in een rustige hoek van het gebied. De serveerster herkende ons al na de eerste keer en vroeg of we weer twee koppen chocolademelk met slagroom wilden. Nog echte aandacht voor gasten dus. Enig minpunt is dat we zonder reservering wat wilden eten, maar het eten op was voor die dag.

Met partner
Gast485
14 augustus 2014 · 11:00

La Luge is een super restaurant aan de piste in Samoens, Je moet er van te voren wel even reserveren want het kan er erg druk worden. Het eten is super lekker, het restaurant is heel aantrekkelijk aangekleed en je krijgt hier lekkere franse wintersport gerechten waarbij de bediening ook nog aardig is. Daarnaast is het eten ook nog aa de goedkope kant voor eten op een piste. Ik neem aan dat Andre dit restaurantje al kent, zoniet moet ie toch heel snel er even langs ?

Reisplanner Samoëns

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 36 skihuur winkels in Samoëns
3
Skilessen
We hebben 24 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.