Old Inn in Sauze d'Oulx

Krijgt een 10 op basis van 2 beoordelingen

Wat vind jij van Old Inn?

Evaringen van gebruikers

Gast671
11 december 2016 · 17:29

Even verder kijken dan wat de gevel doet vermoeden. 1 avond een heerlijk stuk vlees gegeten, voor onze ogen afgesneden van een prachtig stuk Piemontees rund. 2e avond een half speenvarken gereserveerd, wat ons zeker niet teleurstelde. Samen met de Sardijnse en Piemontese wijnen een echte aanrader!

jnfhes
17 maart 2015 · 11:50

Een prettige verrassing!

Op de gevel staat met grote letters ‘Snack Bar’, erachter staat ‘Restaurant’. Maar laat je niet foppen! Dit is zeker geen ordinaire snackbar! Als je binnen komt voor het diner, wordt je meegenomen naar de zaal 1 verdieping lager… dit restaurant ligt tegen de berg aangeplakt en vanuit de dinerzaal met grote ramen heb je een schitterend uitzicht.

Bij de plaatselijke bevolking staat dit restaurant bekend als DE plek om mooie vis- of vleesgerechten te eten. Niet voor niets zitten er regelmatig grote italiaanse families te eten.
Een pizza of hamburger kun je overal wel krijgen, maar ga je voor een top ‘tagliata di manza’, dan ben je bij deze familie aan het juiste adres. Het vlees wordt gegrild op de grill midden in de eetzaal, door opa met leesbril die er op een stoeltje bij gaat zitten.

Niet goedkoop, maar wel de prijs waard.

Met partner

Reisplanner Sauze d'Oulx

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 8 skihuur winkels in Sauze d'Oulx
2
Skilessen
We hebben 17 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.