BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Scheffau

Accommodaties Scheffau

Scheffau am Wilden Kaiser is een van de kleinere dorpen van de Skiwelt en ligt ingeklemd tussen de dorpen Söll en Ellmau. Net zoals in Söll ligt de lift naar het skigebied buiten het dorp. De meeste accommodatie in Scheffau ligt in het kleine dorpje en het aanbod is hier minder groot dan in de buurdorpen Söll en Ellmau. Je hebt in Scheffau uiteraard wel voldoende keuze tussen hotels, appartementen en pensions!

Prijsniveau

Het prijsniveau in Scheffau ligt net wat lager dan in de meer populaire en drukkere dorpen in de Skiwelt, zoals Söll en Westendorf. In Scheffau kom je voor je rust en dat zie je terug in de prijzen voor de restaurants, hotels en pensions. Hier vind je geen bruisende après-ski, maar met de gondel naar Brandstadl wel een directe verbinding naar het grote skigebied van de Skiwelt.

Tips

Hotel Kaiser in Tirol is een mooi viersterren hotel waar iedere wintersporter een heerlijke vakantie kan beleven. Wil je liever in een pension verblijven dan kan je terecht in pension Aloisia. Beide locaties zijn prima keuzes voor wintersporters die een rustige vakantie in Scheffau willen beleven.

Accommodatie thema's