Reviews Scheffau

67% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.6 op basis van 7 beoordelingen.

Sterke punten: Eenvoudig bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Scheffau?

Reviews van gebruikers

Mart2
3 maart 2018 · 09:19

Prima combinatie van blauw en rood plus lekker breed. Leuke uitstapjes naar andere gebieden en voor kinderen is het ook allemaal goed te behappen.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast023
25 februari 2016 · 19:58

Mooie brede pistes!! Lekker eten.
Snelle liften met bilverwarming en kap tegen kou, Heel geschikt voor kinderen die een paar jaar skien

Met familieLanglaufer
Gast306
11 februari 2013 · 20:09

Hallo allemaal,

Wij zijn in Itter (Skiwelt) en een paar blauwe pistes uitgeprobeerd.
Ik moet zeggen ze zijn soms levensgevaarlijk!
Er zitten echt stukken bij die voor zwarte piste tellen…
Onder andere in Sheffau.
Dus opletten!

Met partnerSkiër1 tot 4 jaar ervaring
Seppl
9 februari 2012 · 12:57

Zeer mooi skigebied met volop mogelijkheden vooal ook de dalafdalingen zijn super.
Een bezoek aan de Ruebezalhlalm is een aanrader, deze ligt op de dal afdaling naar Elmau, superleuke lokatie waar het echte Oostenrijkse gevoel boven komt.

B
30 januari 2012 · 19:41

Super ski gebied, prima naar ons zin gehad en uitstekend les bij Ski schule Ingrid Salvenmoser (zowat priveles, vergeleken met die rooie), heel veel geleerd.
Gaan hier de volgende keer zekers weer naar toe!

Youri
23 januari 2011 · 01:13

Onze ervaringen met dit skigebied zijn perfect, onze kinderen hebben hier leren skieen en willen na iedere dag lessen blijven doorskieen. Wijzelf vinden het gebied gewoon super, het heeft alles van blauwe tot zwarte pistes alles op elkaar aaneengesloten. Je kunt iedere dag weer een andere route nemen dat vinden wij en de kinderen plus onze ouders een super pluspunt. Er zijn zoveel lekkere restaurants op de pistes met heerlijk wam en smaakvol eten dat is echt perfect. En natuurlijk is het gewoon gezellig skieen op die mooie pistes met hun mooie dennebomen en altijd weer perfect geprepareerde pistes, kortom iedere keer weer een super gezellige vakatie voor ons allemaal!!!

nancy
16 november 2009 · 11:07

Wij zijn 2009 met kerst geweest en gaan nu weer. Het dorp is superklein, maar in 2009 lag er een flink pak sneeuw en dan is alles sprookjesachtig.Er is 1 supermarkt (zaterdagmiddag al gesloten op de aankomstdag) maar Soll of Ellmau is nog open.De skischool is prima, de kinderskischool ook helemaal super, leuk op spelenderwijze en ook veel nederlandse leraren. Als je vanuit Scheffau vertrekt heb je vele mogelijkheden om tochten te maken. Ook in het dorp zelf is een mooie verlichte langlaufbaan aangelegd, met kunstsneeuw mogelijkheden.
In het dorp zelf tref je een kerkje (leuk op kerstavond) vooral pensions,enkele hotels met een restaurantje. Veelal uitgestorven op straat.