Pensions Scheffau

Pensions zijn er in Scheffau niet heel veel te vinden, maar datzelfde geldt voor hotels en appartementen. Scheffau is een van de kleinere dorpen van de Skiwelt en kan zich qua accommodatie scharen onder het kopje ‘klein maar fijn’. Je hebt in Scheffau een klein aantal pensions waar je uit kan kiezen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in Scheffau ligt net onder het gemiddelde als je het vergelijkt met dorpen als Söll en Westendorf. Deze dorpen zijn groter en bieden meer après-ski dan Scheffau. Als je dus op zoek bent naar rust op een centrale locatie in de Skiwelt dan is een pension in Scheffau helemaal geen slechte keuze. Uiteraard is de prijs van een pension in Scheffau afhankelijk van de locatie van het pension en hoe luxe of juist basic het pension is.

Tips

Er is een klein aantal pensions in Scheffau, maar de meeste pensions hebben wel een bijzonder hoge kwaliteit. Pension Aloisia en Hinterblaiken zijn beide prima pensions waar de wintersporters die op zoek is naar een wat rustigere bestemming, maar wel met aansluiting op een groot skigebied, een heerlijke vakantie zal hebben.

Zoek met uitgebreide filters
pensionPension Aloisia
Fantastisch
39x bekeken
8.6
  • Scheffau
  • 700m van het centrum Scheffau
Details
ontbijthalfpension1 slaapkamer (17m²)
€ 1476
(€ 738 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
pensionBauernhof Lindenhof
Fantastisch
5x bekeken
9.6
  • Scheffau
  • 800m van het centrum Scheffau
Details
ontbijt1 slaapkamer (40m²)
€ 1724
(€ 862 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
pensionBauernhof Lindenhof
113x bekeken
  • Scheffau
  • 800m van het centrum Scheffau
Details
ontbijt1 slaapkamer (41m²)
€ 1732
(€ 866 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)