BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Schruns-Tschagguns

Accommodaties Schruns-Tschagguns

Schruns en Tschagguns zijn op papier misschien wel twee plaatsen, maar in de praktijk is dit centrum van het Montafon behoorlijk aan elkaar gegroeid, enkel gescheiden door de hoofdweg. In Schruns is wat meer te beleven, Tschagguns is wat rustiger. Je vindt in beide plaatsen veel accommodatie. De dorpen liggen centraal in het Montafon en je hebt vanuit Schruns direct toegang tot het gebied van de Hochjoch, wat het een interessante bestemming maakt om accommodatie te boeken.

Prijsniveau

De prijs-kwaliteit verhouding in het Montafon is altijd al goed geweest en dat is in Schruns en Tschagguns niet anders. Je vindt hier veel verschillende soorten accommodatie in alle prijsklassen. Schruns en Tschagguns zijn geen mondaine of luxe dorpen, maar ook zeker geen budgetbestemmingen.

Tips

Schruns en Tschagguns zijn best grote dorpen. Wanneer je in Tschagguns verblijft dan moet je er wel rekening mee houden dat de liften van het Hochjoch skigebied te ver zijn om te lopen en dat je de auto of bij voorkeur de skibus moet pakken.

Accommodatie thema's