BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Seefeld

Reviews Seefeld

91% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.8 op basis van 3688 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied, sfeervol en super kindvriendelijk.
  • Zwakke punten: Duur

Wat vind jij van Seefeld?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast595
    Gast595 9 december 2019 · 15:01

    Leuk dorp. Eenvoudige, maar aangename, goed geprepareerde pistes. Minder dan een half uurtje vanaf vliegveld. Goede treinverbinding o.a. naar Innsbruck. Voor après-ski liefhebbers minder geschikt. Zeer goede langlaufmogelijkheden. Goede restaurants, leuke pistehutten. Uitstekende learning curve voor minder ervaren skiërs. Vrij sneeuwzeker. Aangename konditoreien. Gewoon leuk voor een rustige, prettige vakantie.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast377
    Gast377 17 november 2018 · 13:25

    Ik ski al ruim 12 jaar in Seefeld en ik heb het nog altijd naar mijn zin. Voor mensen die van wat meer uitdaging houden zou ik er voor kiezen om niet naar Seefeld te komen want daar is het denk ik te makkelijk en te klein voor. Het dorp en op de pistes is het altijd heel gezellig. Je kan er lekker eten en een drankje drinken!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast267
    Gast267 24 september 2015 · 21:41

    Seefeld is een klein maar leuk skigebied. Ik heb het er prima naar mijn zin gehad, ook als gevorderde skiër. Hoewel je liever niet je hele wintersport alleen op deze pistes wil staan is het voor een aantal dagen erg leuk. De pistes zijn goed onderhouden en redelijk divers. De toegangsprijs is wel relatief hoog, vooral omdat het geen lange piste is. Hieronder nog een filmpje van mijn ervaringen in Seefeld:

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Skiwi
    Skiwi 10 februari 2014 · 20:09

    Ga al sinds mijn 2de naar Seefeld, heb er vanaf mijn 4de leren skiën en ben er ondertussen al een keer of 20 geweest, met mijn ouders, met vrienden, met mijn vriendin en ondertussen ook al 3 keer met mijn dochtertje van bijna 3 (die dit jaar voor 't eerst op skietjes heeft gestaan). Super gezellig dorpje, veel restaurants waar je lekker kan eten (Birkelstüberl, Alte Schmiede, Weinstube en het sinds deze winter nieuwe Woods zijn aanraders) en heel veel goede 4* en 5* hotels (alhoewel wijzelf altijd in de B&B Haus Edelweiss vlak aan de voetgangerszone, het zwembad en de schaatspiste logeren) Wat skiën betreft zijn er grotere en meer uitdagende gebieden, maar daartegenover staat wel een behoorlijke sneeuwzekerheid: zelfs in deze föhnwinter zijn alle pistes al heel de winter open en is de kwaliteit meer dan behoorlijk. Kortom: blijf er allemaal weg, want dan hebben wij de pistes voor ons alleen ?

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast617
    Gast617 9 januari 2013 · 21:59

    Wij komen al 6 jaar in Seefeld om te wandelen in bos en berg en daarvoor is dit een van de mooiste gebieden in Oostenrijk en de uitvalswegen door het bos naar andere dorpen is grandioos Wij zitten altijd in ferienhotel Kaltschmidt,dit is de place to be voor de perfekte geslaagde wintersport zonder overdrijving Fam van der Zeeuw en de Zwijger

    Met partner Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast243
    Gast243 30 oktober 2012 · 21:56

    Mondaine sfeervolle wintersport ambiance! De gevorderde skier is hier wel redelijk snel uitgekeken maar voor een mooie winter ervaring heeft Seefeld alles. Het saunacomplex maakt het geheel compleet!

    Met vrienden Langlaufer 4 tot 6 jaar ervaring
  • J Hillaert
    J Hillaert 18 december 2010 · 14:24

    Ben reeds als kind van 8 jaar , anno 1962, mee naar Seefeld geweest met mijn ouders T'was toen nog een klein dorp maar toen ook reeds zeer gezellig Heb er mijn vrouw en zoon leren skien en ga nog steeds naar Seefeld Wij hebben er ook veel vrienden mee naar toegenomen en allen ( de meeste ) gaan nog steeds daarheen Het is er lekker eten en ik verveel me nooit Ook dit jaar gaan we terug en logeren heel graag bij Kirchmaier ( haus edelweiss ) Tot dan

  • C. Mettrop
    C. Mettrop 2 juni 2009 · 16:01

    Wij zijn vier jaar in de winter te gast geweest in Seefeld, hebben twee winters in Gasthof Batzenhausl gelogeerd, een gezellig Gasthof met een goede kwaliteit van eten,gezelligheid en vriendelijk personeel. De andere twee winters hadden we een apartement bij een particulier adres, ook daar was het goed vertoeven, broodjesservice aan de knop van de kamerdeur en iedere dag een check of er nog iets nodig was, of dat ze nog iets voor ons kon doen. In Seefeld hebben we smaak van ski?gekregen, dus zijn we uitgeweken naar een ander gebied in Oostenrijk, Zullen Seefled niet gauw vergeten, gaan daar deze zomer het dorp en omgeving bekijken en lopen in de bergen zonder sneeuw. Zeker de moeite waard.

  • Sanne
    Sanne 8 januari 2008 · 20:14

    Ik ben met mijn familie in Seefeld geweest het was leuk&sfeervol wel erg klein en voor de gevorderde ski?niet zo veel aan wel hartstikke leuk voor beginners en voor langlaufers! Verder lag er veel sneeuw wel is het allemaal best duur. Veel plezier in Seefeld!

>