BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Serfaus

Accommodaties Serfaus

Aan accommodatie geen gebrek in het populaire Serfaus. Vele wintersporters reizen ieder jaar af naar een hotel, appartement of pension in het dorp dat voornamelijk bekend staat om z’n uitstekende voorzieningen voor families met kinderen. Sommige accommodatie in Serfaus is volledig gericht op kinderen, met glijbanen tussen de verdiepingen. Naast veel hotels in het hogere segment vind je in Serfaus ook veel appartementen en pensions.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de vele accommodatie die je in Serfaus kan vinden ligt zonder twijfel hoger dan normaal. In het autovrije dorp vind je een groot aantal viersterrenhotels en wanneer je de parkeergarage aan het begin van het dorp doorloopt zie je opvallend veel auto’s van Duitse makelij staan. Nee, Serfaus is over het algemeen niet voor de wintersporter met de kleine beurs.

Tips

Serfaus is echt een familiebestemming, waar veel accommodaties zich richten op families met kinderen. Een hotel dat zich daar echt in gespecialiseerd heeft is St. Zeno. Andere prima hotels in Serfaus zijn hotel Löwe und Bär (dat zich ook op families met kinderen richt) en hotel Jenny’s Schlössl. Ook op het gebied van appartementen heb je heel veel goede opties, zoals Haus Alpina.

Accommodatie thema's