BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Serfaus

Appartmenten Serfaus

In Serfaus zijn veel appartementen te vinden. Je hebt hier echt een ruime keuze aan appartementen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Serfaus is een populaire bestemming bij families met kinderen en daarom is het zeker voor de vakantieperiodes aan te raden om je appartement in Serfaus op tijd te boeken. De appartementen liggen verspreid door het langgerekte dorp. Geen probleem, want de metro die onder de dorpsstraat doorloopt brengt je snel naar de lift.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Serfaus is hoger dan gemiddeld. Het dorp kent veel accommodatie in het hogere segment en trekt veel Nederlandse en Duitse wintersporters met een inkomen dat hoger is dan gemiddeld. Wel is het zo dat de prijs/kwaliteit verhouding van de appartementen zeer goed is en dat het natuurlijk ook wel mogelijk is om een wat goedkoper appartement in Serfaus te vinden, zeker wanneer je buiten het hoogseizoen zoekt.

Tips

In het gezellige Serfaus vind je heel veel appartementen waar je een prima vakantie zult hebben. Laagbouw en de typische Oostenrijkse chaletbouw domineren dit autovrije dorp. De appartementen van Pezid en haus Alpina zijn absolute aanraders. Dankzij de metro zit je nooit echt heel ver weg van de liften en de après-ski in de Patschi.

Accommodatie thema's