BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Serfaus

Après-ski Serfaus

Serfaus mag dan misschien een dorp zijn dat wat hoger in het prijssegment ligt, maar dat betekent niet dat er geen biertje gedronken wordt in Serfaus. Sterker nog, er worden juist behoorlijk wat biertjes (en flügels, jägerboms en de rest) gedronken in dit autovrije dorp. Niet te diep in het glaasje kijken alleen, anders gaat de natuurlijke wekker bij de meeste wintersporters in Serfaus té vroeg. De kids moeten naar skiles.

Après-ski tot het avondeten

Wanneer je de dalafdaling gedaan hebt, je hebt je ski’s in het depot gelegd, en je loopt de dorpsstraat in, dan sla je direct linksaf en loopt op het geluid af. Je komt dan bij dé après-ski tent van Serfaus, de Patschi. Hier gaat iedere dag het dak eraf!

Après-ski na het avondeten

Het voordeel van de Patschi is toch wel dat deze van één uur ’s middags tot één uur ’s nachts is geopend. Dat is ook meteen het nadeel, want waar veel après-ski tenten er om een uurtje of acht mee ophouden draait het in Serfaus gewoon door. Nou is de après-ski in Serfaus voor het avondeten gelukkig beter dan de après-ski na het avondeten. En dat is maar goed ook, want de dag in Serfaus begint voor de meeste wintersporters altijd vroeg!

4 après-ski locaties in Serfaus

1 clubs in Serfaus

Serfaus reisplanner