Serfaus óf Fiss óf Ladis

Dit onderwerp gaat over de bestemming Serfaus - Fiss - Ladis

Wij willen met 3 kinderen (tot 7 jaar) naar dit gebied afreizen, wie vindt welke plaats het meest kindvriendelijk, ook met het oog op bereikbaarheid van de liften cq skischolen.

Serfaus heeft een ondergrondse en is dus geschikt om de kinderen bij de lift te krijgen. Alleen moet je ze vervolgens nog naar boven brengen met de lift waar iedereen die gaat skien in moet. In fiss moet je gewoon naar de lift lopen (behalve het laatste meest stijle stuk, hier staat een lopende band. Vervolgens moet je met de lift een klein stukje "opzij". Deze lift wordt bijna alleen gebruikt voor de skischool, en is dus ook relatief rustig. Ladis is ook ideaal voor de kinderen. Naardat je naar de lift bent gelopen (kan nooit ver zijn) stap je in dezelfde lift als die je in fiss neemt, en stap je op het middenstation uit. Hier is de skischool voor de kleinste kinderen. Ik zou er voor kiezen om naar Fiss of Ladis te gaan. De kwaliteit van de skischolen is in beide plaatsen zeer goed.

Let wel op dat de skischool van Fiss beduidend lager ligt dan die van Serfaus, dus met een kwakkelwinter of laat in het seizoen in Fiss warm en papsneeuw zelfs regen mogelijk.

Hou er rekening mee met wind,sneeuw en koud weer dat de skischool
van serfaus erg hoog ligt en deze van fiss lekker luw en nog altijd op
1400 meter

serfaus is het allerleukst!

Plaats een reactie