BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Serfaus

Hotels Serfaus

Hotels zijn er in Serfaus voldoende te vinden. In het langgerekte autovrije dorp vind je een groot aantal viersterren en driesterren hotels, er zijn zelfs twee vijfsterren hotels te vinden. Het geeft al aan dat Serfaus niet bepaald een goedkoop dorp is. De hotels liggen over het hele dorp verspreid, maar toch zit je nooit ver van een van de gondels die je het skigebied inbrengen. Dit met dank aan de metro die onder de hoofdstraat rijdt. ‘’

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in Serfaus ligt absoluut hoger dan gemiddeld. In Serfaus vind je veel viersterren en ook enkele vijfsterren hotels en het dorp heeft dan ook een wat meer vermogende klantenkring. Hotels in Serfaus zijn ook over het algemeen wat prijziger dan hotels in Fiss of Ladis. Toch komt Serfaus niet mondain over. De prijs/kwaliteit verhouding in dit gezellige dorp is gewoon zeer hoog.

Tips

Op het gebied van luxe is Hotel Schalber een absolute topper. Hotel Löwe und Bär (dat zich op families met kinderen richt) en hotel Jenny’s Schlössl zijn ook aanraders. Wil je dichtbij de après-ski en de liften verblijven dan is het aan te raden een hotel richting het einde van het dorp te kiezen.

Accommodatie thema's