BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hög-Alm Serfaus

Hög-Alm in Serfaus

(5 reviews)

Contactgegevens

Website
http://www.hoegalm.at/

Wat vind jij van Hög-Alm?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast918
  Gast918 26 november 2014 · 11:39

  Sfeervol restaurant waar je zeer goed kunt eten. Bij mooi weer is het heerlijk op het terras met prachtig uitzicht. Ook erg geschikt voor een laatste afzakkertje tijdens de laatste afdaling naar Serfaus.

  Met vrienden
 • Wilbert
  Wilbert 5 oktober 2014 · 18:43

  Voorheen de Rodelhütte; was destijds een no-nonsense restaurantje; met prima kaart, ook qua prijs. Doordat 't iets verder van de piste ligt heeft de grote massa het tentje eigenlijk nooit ontdekt. Inmiddels opgeknapt, nieuwe naam... en nog beter geworden, maar niet verder vertellen hoor ?

 • Gast485
  Gast485 14 augustus 2014 · 11:06

  Het is een zeer gezellig restaurantje waar je de specialiteiten van de streek op en top kan verkrijgen. Daarbij is dit restaurantje nog eens een pak goedkoper als al de grote piste-restauranten terwijl de porties zowel groter als beter afgewerkt zijn. Maar dat is natuurlijk niet de grote troef van dit restaurant, het restaurant is gelegen in een vallei zowat 300 meters van de piste. Dit maakt dat het restaurant dus slechts onder enkele bekend is en dat er dan ook een zeer gezellige sfeer hangt. Tot slot vind ik de tiroler gröstl die zij er serveren de beste van de hele streek, echt een aanrader! ?

 • Gast485
  Gast485 14 augustus 2014 · 11:06

  Typisch Oostenrijkse hutte, niet direct aan piste gelegen maar via gleitweg bereikbaar, daarom bij niet veel mensen bekend. Prachtig uitzicht, heerlijke gerechten en dat tegen een goede prijs. Daarnaast serveert de eigenaresse met liefde de huisgemaakte zirbenschnaps.

 • Gast485
  Gast485 14 augustus 2014 · 11:05

  Het restaurant ligt meer in een stukje voor Langlaufers, terwijl het zeker voor skiers ook goed bereikbaar is, hierdoor is het een stukje rustiger en kan je even de drukte ontsnappen om relaxed te eten ondanks de drukker uren.

Serfaus reisplanner