Kölner Haus in Serfaus

Krijgt een 7 op basis van 2 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.koelner-haus.at/

Wat vind jij van Kölner Haus?

Evaringen van gebruikers

Gast484
14 oktober 2018 · 00:27

We komen al 10 jaar naar Serfaus en lunchen iedere dag in het Kölner Haus. Binnen en buiten gezellig met een echte Oostenrijkse kaart. Eten is gewoon goed en lekker, redelijke prijzen, niet heel goedkoop. Bediening is super altijd snel en vriendelijk. Of je nu met 2 of 10 aan een tafel zit. Wij gaan altijd in voorjaarsvakantie en soms ook met kerst dus altijd druk. Tussen 12 en 1 soms moeilijk om tafel te krijgen met grote groep.

Tim.
26 september 2014 · 17:24

Na een seizoen in Serfaus te hebben gezeten en meerdere malen hier te hebben gegeten vind ik het Kolner Haus niet erg leuk en lekker om te eten. De prijs waarvoor je het eten betaald is niet hoog, dat scheelt maar als kijk je na de kwaliteit dan mag het ook niet veel kosten.

De entourage in het Kolner Haus is ook oubollig en niet gezellig om te eten. Ik persoonlijk vind het niet wat. Geen Oostenrijkse charmes.

Een groot voordeel is wel dat de skischool stopt in de middag tegenover het Kolner Haus dus dat is wel ideaal om met de kids te eten samen zonder dat je ergens heen moet skien om en vervolgens weer een terug weg hebt om de kids weer bij de skiklasjes te brengen.

Met vrienden

Reisplanner Serfaus

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 14 skihuur winkels in Serfaus
3
Skilessen
We hebben 11 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.