Accommodaties Sölden

Sölden is een van de topbestemmingen in de Alpen. Als grootste plaats in het Ötztal (dat na Wenen de gemeente is met de grootste oppervlakte van Oostenrijk) is het absoluut geen probleem om hier accommodatie te vinden. Sölden is groot en geniet een bijzondere aantrekkingskracht op heel veel wintersporters. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de aanwezigheid van de twee gletsjers, de Rettenbach en de Tiefenbach, waardoor het wintersportseizoen in Sölden al heel vroeg begint en nog heel laat doorloopt. Het zal je niet verbazen dat je in Sölden een heel ruim aanbod van hotels, appartementen, pensions en chalets kan vinden.

Prijsniveau

Sölden is groot en het aanbod is enorm, dus hier is voor iedere portemonnee wel een bepaalde vorm van accommodatie te vinden. En mocht je het verblijf in Sölden wat te duur vinden, maar wel graag in de Ötztal Arena willen skiën of snowboarden, dan kan je er altijd voor kiezen om in een van de andere dorpen in het Ötztal, zoals Längenfeld te verblijven. Een andere optie is verblijven op hoogte, in een van de hotels van Hochsölden.

Tips

Sölden is een uitgestrekt dorp en hoewel de liften op twee plaatsen de berg opgaan (richting de Giggijoch en de Gaislachkogel) is het altijd verstandig om de locatie van je hotel of appartement even te checken. Houd er verder rekening mee dat de weg die door Sölden heenloopt de doorgaande weg naar de Gurgls is en het kan hier bij vlagen behoorlijk druk zijn.

Zoek met uitgebreide filters