BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Sölden

Appartmenten Sölden

'Appartement' is waarschijnlijk een woord dat in Sölden is bedacht. De reden? Het appartementen aanbod in Sölden gigantisch. Hier is voor iedere portemonnee wel een goed onderkomen te vinden. Heel vreemd is het natuurlijk niet dat er in Sölden zo veel appartementen worden aangeboden. Het skigebied is ontzettend sneeuwzeker met twee gletsjers, de après-ski is er bruisend en je hebt ook nog eens op een minuut of tien per auto een gigantisch wellness centrum. Keuze genoeg dus als je een appartement in Sölden zoekt.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Sölden is bijzonder divers. Vooropgesteld: Sölden is niet per definitie goedkoop. Het dorp is populair en ook al is het aanbod in appartementen heel groot, de appartementen in Sölden zijn behoorlijk populair en zeker in de vakantieperiodes snel volgeboekt. Aan de andere kant is het ook zo dat het aanbod dermate groot is dat je met iedere portemonnee wel een appartement kan vinden. Wil je een goedkopere optie dan kan je altijd in Längenfeld nog een appartement vinden. Je verblijft dan wel een stukje buiten het skigebied en de après-ski.

Tips

Sölden is een redelijk groot dorp en hoewel er op twee locatie liften omhoog gaan (naar de Giggijoch en de Gaislachkogel) kan het dus zijn dat je wat verder van de lift verwijderd zit. Wil je in een appartement in Hochsölden verblijven dan is de keuze zeer beperkt, aangezien je hier alleen viersterren hotels kan vinden.

Accommodatie thema's