Solden, 21-25 maart 2014, tips?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Sölden

Na 12 jaar St Anton, nu eens naar Solden. Groep van 6 kerels, begin 40. Wat mogen we zeker niet missen? Zowel mooie ski-routes als apres ski tips welkom!
Grtz.

Après ski wordt grappig, kijk eens op solden.at wat voor event er in die periode is (-: kom er zelf ook pas na boeken achter.

@ Erwin68

de big 3 moet je gedaan hebben. een keer eten bij de huhnersteign en apres ski in de almrausch.
mocht je meer willen weten hoor ik het graag.

Après ski wordt grappig, kijk eens op solden.at wat voor event er in die periode is (-: kom er zelf ook pas na boeken achter.

Gast879 op 17 feb. 2014 13:02

ahum…idd…

Zie het probleem niet, groepje van 6 kerels valt toch niet op dan? ;)

Ja, de BIG 3 natuurlijk en tussen de middag eten bij de Löplealm. Dan terug op de ski’s naar Phillip en met het lifhte naar beneden, via de Live Bar naar Marco’s Treff en zo door naar de Schirmbar, Mogul en ALmrausch. Lekker eten kan je daarna bij Corso.

Skiën. What else.

Piste 2 op de Gaislach niet vergeten, mooie racebaan met top (en rustige) eettentjes. In de ochtend als het kan met de Gaislachlift omhoog. Ook in die periode kan je wachttijden tot 30min hebben bij de Giggijoch lift. Qua, route Gaislach helemaal omhoog, rode 1 naar beneden en dan links van de piste af richting de blauwe 30 en vandaar de 7a naar beneden, ben je wel ff bezig. Daarnaast dagje obergurgl bijboeken, wel direct bij aanschaf liftpas regelen dan is de prijs redelijk. Apres ski in die periode ongetwijfeld de Schirmbar.

Plaats een reactie