Laaste week maart en eerste week april, hoe is nu de sneeuw

Dit onderwerp gaat over de bestemming Sölden - Ötztal Arena

Goeie Morgen

Heb een aantal vraagjes, Hoe is nu de sneeuw???
Wij willen laaste week maart en eerste week april gaan naar Solden. Is iemand die tijd vorig jaar en jaren terug geweest en kon je bij gigihoog nog goed skieen, en het verdere gebied???Vorig jaar zijn wij begin April gegaan alleen bij Philip was het weilandskieen.Verder top.

Groetjes Ingrid

Hi-la-risch dit!

JE GEEFT ZELF HET ANTWOORD AL!

Tja, wat Johan zegt.
Ik ben er zelf 5 jaar geweest in periodes wisselend van december tot eind maart. Het is een hooggelegen gebied, met 2 gletsjers. Denk dat het één van je veiligste keuzes is om daar heen te gaan.

Ga zelf dit jaar 26-03/02-04 naar Sölden, zelfde periode dus.

Normaal gezien heb je die periode boven de middenstations goeie condities. Enkel de dalafvaart en innerwald is dan te vermijden. Ik zit dat laatste weekend van maart ook weer in Solden, dus hoop met je mee op topcondities!

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

Hohoho wij zijn toen de eerste 3 dagen van april gegaan en nu de laaste week en de eerste week mei, dat schilt toch bijna een maand. Snap je lach moment zeker. hahaha

Leuk(not), dezelfde vraag op twee plaatsen!!
Sneeuwconditie Giggi kan slecht zijn, dalafdaling kan je vergeten en bij Philip is waterballet.
Wordt alleen Gletsjer en Gaislach boven mittel. Wel vroeg de piste op.

Eind maart is een groot verschil met eind april he. Maart zal nog wel goed zijn, maar eind april moet je sowieso richting gletscher. Dan sluit het gewone gebied ook trouwens (en maar goed ook).

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

Plaats een reactie