BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Sölden

Hotels Sölden

Ben je er eindelijk uit dat Sölden de bestemming voor de wintersport gaat worden dit jaar, kom je voor de volgende lastige keuze te staan. In welk hotel moet je gaan verblijven. Sölden is een groot dorp en dat zie je terug in het aantal hotels dat er wordt aangeboden. Niet zo vreemd, want Sölden heeft een grote aantrekkingskracht op wintersporters. Een extreem sneeuwzeker skigebied door de aanwezigheid van twee gletsjers, geweldige après-ski en dan ook nog eens een gezellig dorp. Daarnaast heeft het met Hochsölden ook nog eens een echte hotelsatelliet op grote hoogte liggen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in Sölden varieert ontzettend. In de eerste plaats is Sölden geen goedkoop dorp. Het is een van de meeste populaire skigebieden van Oostenrijk en je zal niet de enige zijn die graag in een hotel in Sölden wil verblijven. Het dorp beschikt over een groot aantal viersterren hotels. Maar goed, ook voor de kleine portemonnees is er voldoende keuze en anders heb je altijd nog de mogelijkheid om uit te wijken naar Längenfeld.

Tips

Sölden is best wel een lang gerekt dorp. Check dus altijd even de locatie van je hotel hoever je van de liften naar de Giggijoch of de Gaislachkogel zit. Wil je echt genieten op hoogte, dan is een hotel met vier sterren (andere keuze is er niet) in Hochsölden een optie. Houd er dan wel rekening mee dat je verder weinig meekrijgt van de après-ski in Sölden zelf, want Hochsölden is 's avonds redelijk uitgestorven.

Accommodatie thema's