Gampe Thaya in Sölden

Krijgt een 9.3 op basis van 8 beoordelingen

Wat vind jij van Gampe Thaya?

Evaringen van gebruikers

Gast888
6 april 2018 · 16:45

Prachtig terras , goede en vriendelijke bediening ! Je kan er lekker eten !

Gast577
14 augustus 2017 · 11:21

Heerlijke verse knödels gegeten, super mooie gerechten

Jagent
1 april 2015 · 12:13

Top restaurant op de piste met een mooi terras. Binnen is het allemaal wat ouder, maar nog wel sfeervol. Er wordt met producten uit de regio gewerkt, zoals de Hauswurscht met Kraut (kost ca. 12,50).

Overigens is het wel ontzettend druk, dus probeer buiten de reguliere lunchtijden langs te gaan.

Met vrienden
ruudsan
29 december 2014 · 10:59

Hut ligt op mooie plek met leuk terras prijsverhouding behoorlijk duur 4,50 euro voor chocomel is behoorlijk aan de prijs ook al was hij van echte melk gemaakt,Toiletten kunnen schoner en wel een renovatie gebruiken .

Met familie
Michiel2607
1 november 2014 · 15:49

Super leuk en goed restaurant. Makkelijk bereikbare locatie, meerdere mogelijkheden als je na het eten weer verder gaat. Leuk en knus gezellig binnen, bij plek buiten met een zonnetje nog beter. Maar zorg dan wel dat je net voor of na “lunch-spitsuur” bent, anders zit het terras sowieso vol. Nooit er lang hoeven wachten op het eten, buiten 't spitsuur, en de Kaiserschmarren zijn overheerlijk, fantastisch lekker! Elke keer als we in Sölden zijn, slaan we dit restaurant nooit over. Bestellen dan met acht man Kaiserschmarren en krijgen een enorme pan vol voorgeschoteld, die toch elke keer aan het einde weer leeg is. Zeker een aanrader!

Met familie
Gast485
14 augustus 2014 · 11:30

Gampe Thaya heeft om te beginnen een geweldige locatie. Het is ondergebracht in een echt oud boerenhuisje van vroeger. Vlak naast de piste. Je hebt er een prachtig zicht op de omgevende bergen. Ook de huisbazin is heel vriendelijk. Je kan er heerlijk buiten zitten op het terras met lekkere dekens en schapenwol. Natuurlijk is het eten er super goed. Er wordt gewerkt met echte verse streekproducten van de plaatselijke boeren. Mijn favoriet daar zijn de kaiserschmarrn. Dit alles samen geeft een top locatie om even op adem te komen van het skiën.

Gast485
14 augustus 2014 · 11:30

Zeer gezellige berghut midden op de piste met overheerlijke gerechten en live tiroler muziek in de middag. Onder de gerechten zijn de apfelstrudel, goulash soep of de kaischerschmerren een abslote must om te proeven! Allemaal vers en zelfgemaakt, wat je echt terug proeft!

Reisplanner Sölden

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 26 skihuur winkels in Sölden
3
Skilessen
We hebben 16 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.