Kuckuck in Sölden

Krijgt een 8.5 op basis van 4 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.zumkuckuck.at/

Wat vind jij van Kuckuck?

Evaringen van gebruikers

ski2apresski
3 maart 2017 · 03:02

Als je in Sölden de dalafdaling maakt bij de Giggijochbahn dan ski of board je zowat de Kuckuck bar in. Dat is natuurlijk ideaal! De Kuckuck heeft zowel binnen als op het terras genoeg ruimte om vele dorstige wintersporters te voorzien van het eerste drankje van de middag. Qua dranken hebben ze een leuke keuze en het is zeker waard om de bekende Kuckucks-eieren (shotjes in een eierschaal) te proberen. De aprés-ski muziek staat hier niet hard waardoor een echt feest niet snel zal ontstaan (terras). De sfeer op het terras wordt echt gemaakt of gekraakt door de aanwezige bezoekers. Helaas viel de vriendelijkheid van het persoon hier wat tegen. Hier haalden wij soms een drankje (of 2) en dan vertrokken wij weer naar een andere locatie.

Gast964
8 november 2016 · 20:43

Super gezellige après ski.

Gast193
30 maart 2016 · 18:10

Een uitstekende plek voor je ápres ski! Erg sfeervol en het oostenrijkse ápres-ski gevoel. voorjaars vakantie 2016 was het erg druk maar dat deed de sfeer goed. Hier moet je met je vrienden groep heen zijn geweest. Service aan de bar is snel en veel staan plekken.

Met familie
Gast486
16 september 2014 · 14:12

Erg gezellige apres ski! leuke gevarieerde muziek en een knusse, grote bar! het personeel is erg vriendelijk en zorgt samen met de DJ voor een goed feestje! Rond een uur of 7/8 wordt buiten de tent gesloten maar binnen begint het feest dan pas echt! Mooi onder aan de piste en een aanrader na een dag poeder happen!

Met vrienden

Reisplanner Sölden

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 26 skihuur winkels in Sölden
3
Skilessen
We hebben 16 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.