Stabele Schirmbar in Sölden

Krijgt een 9.3 op basis van 3 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.stabele.at/

Wat vind jij van Stabele Schirmbar?

Evaringen van gebruikers

Schoenend00s
9 maart 2015 · 10:04

Leukste schirmbar die je in Solden gaat vinden! Zeer centraal gelegen en daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit alle delen van het gebied. Op het menu staan hamburgers en ook kipburgers. Voor enkel een burger ben je 6,50, kwijt en met friet er bij kom je uit op 9,50. Acceptabele prijzen voor zo’n leuke centraal gelegen tent. Het personeel is vriendelijk en zorg er voor dat je terug wilt komen wat wij ook herhaaldelijk hebben gedaan. Ondanks de kwaliteit, intimiteit en de centrale ligging hebben we hier altijd plaats kunnen nemen op ieder moment van de dag.

Een klein nadeel aan de ligging is het vertrek terug het gebied in. De reis naar de gletsjer is wat ver en naar de Giggijoch dient men de drukke Langegbahn te nemen.

Met vrienden
Renemoderator
1 februari 2015 · 17:08

Na een ochtend knallen op de gletsjer, mooi via piste 30 naar beneden en een lunch stop maken bij de Stabele Schirmbar. Super lekkere, zo niet de lekkerste hamburger die ik ooit heb gehad. Vriendelijk personeel en eten (en drankjes) snel op tafel.

Met vrienden
Gast485
14 augustus 2014 · 11:29

Hele lekkere, grote hamburgers met frieten tegen een zeer schappelijke prijs. De bediening is zeer vriendelijk en snelle service. Ook is hier gratis WIFI.

Reisplanner Sölden

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 26 skihuur winkels in Sölden
3
Skilessen
We hebben 16 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.