BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Söll

Accommodaties Söll

Söll is een van de meest populaire dorpen in de Skiwelt Wilder Kaiser Brixental en het zal je dan ook niet verbazen dat je qua aanbod in accommodatie helemaal niets tekort komt. In Söll vind je een groot aanbod van hotels, appartementen, pensions en chalets. De lift richting de Hohe Salve ligt net buiten het dorp, dus de meeste accommodatie in Söll ligt net even wat verder van de lift. Geen probleem, want de skibussen rijden af en aan en er is ruime parkeermogelijkheid bij de gondel en de twee beginnersliften.

Prijsniveau

Het prijsniveau van accommodatie in Söll is goed te vergelijken met dat van andere populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk. Söll is een van de populairste dorpen van de Skiwelt met een autovrij centrum en een gezellige après-ski, dus er komen ieder seizoen weer vele wintersporters richting dit gezellige dorpje. Je moet er dus wel op tijd bij zijn, want accommodatie in Söll wordt vrij snel volgeboekt, zeker in het hoogseizoen.

Tips

Je hebt in Söll zeer veel opties qua accommodatie maar zoals in ieder dorp zijn er ook hier hotels, appartementen en pensions die boven het maaiveld uit steken. Zo is Hotel Greil een aanrader. Net buiten het centrum, maar op loopafstand van de gezellige barretjes. Ook de appartementen van Herold in het centrum van Söll zijn een goede keuze.

Accommodatie thema's