BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Söll

Appartmenten Söll

In Söll heb je meer dan genoeg keuze aan appartementen. Dit is een zeer populair dorp bij wintersporters uit Nederlands, Duitsland en Engeland en die kunnen kiezen uit een ruim aanbod van appartementen. De gondel richting Hochsöll en de Hohe Salve ligt iets buiten het dorp. Veel appartementen liggen logischerwijs in het gezellige Söll zelf. Je moet dus wel even in de auto of de skibus stappen om vanuit je appartement in Söll bij de gondel te komen, maar daar krijg je wel een heel gezellig dorpje voor terug!

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in Söll is goed te vergelijken met dat van de appartementen in de overige populaire skigebieden in Oostenrijk. Uiteraard is het afhankelijk van de ligging van het appartement. Over het algemeen betaal je meer voor je appartement in Söll wanneer dit wat dichter bij de liften ligt. Daarnaast moet je ook rekening houden met het feit dat Söll een populair dorp is en dat veel appartementen al ver van te voren geboekt worden, zeker voor de vakantieperiodes.

Tips

De meeste appartementen in Söll liggen bij in het dorpje zelf of bij de gondel richting de Hohe Salve, maar wil je nou wat anders en lekker rustig boven de ‘drukte’ van Söll verblijven dan zijn de appartementen van Koglbauer een goede optie. Gelegen aan een variant van de dalafdaling kom je hier helemaal tot rust. In het centrum van het dorp zelf zijn de appartementen van Herold een prima keuze.

Accommodatie thema's