Reviews Söll

87% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.8 op basis van 3692 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol, goede locatie in het skigebied en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Söll?

Reviews van gebruikers

boarder
20 januari 2020 · 19:49

Wij kozen voor een verblijf in Soll omdat dit gebied geschikt zou zijn voor beginners. Dit valt ons toch tegen. Er zijn idd drie korte blauwe pistes die je makkelijk bereikt met de gondel, maar om iets van het totale gebied te zien moet je toch echt over een paar pittige rode stukken. De pistekaart lijkt op een bord spaghetti. Ellmau ligt in hetzelfde gebied en is de betere keus voor beginners.

Prijsniveau valt erg mee en er zijn genoeg verschillende restaurants op de piste.
Voor apres ski moet je zijn bij de Moonlightbar.

Het publiek is een gezellige mix van Nederlanders, Duitsers en Engelsen.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast226
18 maart 2019 · 09:01

Goede pistes en faciliteiten

Met vriendenSkiër1 tot 4 jaar ervaring
Gast626
4 januari 2017 · 20:43

zeer uitgebreid gebied, geen dag dezelfde piste en veel goed hutten met redelijke prijzen, gezellig met familie en /of vrienden .

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
triezzzze22 februari 2016 · 17:53

Groot gebied, vooral voor de wat gevorderde skier / snowboarder (vonden wij) Wel snel veel hobbels op de pistes. Wij zaten in hotel Eggerwirt. Erg goed hotel, met half pension. In de vakanties HEEL DRUK! Veel kinderen! Wil je les in de vakanties? Boek dan van tevoren al want het zit snel vol! (de scholen in Söll sowieso!) Apres ski hebben wij niet echt gedaan dus kan ik weinig over zeggen. Dorpje Söll veel Engelsen die wel eens luidruchtig over straat gaan snachts. Verder redelijk wat restaurantjes waar je goed kan eten en wat kan drinken. Vanuit Söll is het denk ik 10minuten met de skibus naar de pistes. Erg druk in de bus, mag van mij wel meer bussen rijden. Tevens moet je wel eindigen in jouw dorp want er gaan geen skibussen tussen de dorpjes zelf. Wel de gewone bus, is ons verteld. Verder is het skigebied groot en je kan alle kanten op.

Met partnerSnowboarder4 tot 6 jaar ervaring
Gast102
14 december 2015 · 08:33

Gevarieerde pistes, kunt allerlei kanten op.
Piste onderhoud in vergelijking met val gardena niet altijd 100 pct.
Eten goed maar aan de prijs.
Liften zeker goed te noemen

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast999
10 oktober 2015 · 08:51

Prachtig gebied van gevorderd tot beginnend skiër
Wij gaan al voor de 12e keer naar hotel fuchs echt een aanrader.
Wat ook heel leuk en gezellig is na het skiën is de hexenalm , heel gezellige apre ski hut

Skiërmeer dan 10 jaar ervaring
Henk Evers
31 januari 2011 · 16:40

Het is een mooie omgeving. Voor de skiër volop mogelijkheden. Ook de langlaufer en wandelaar hoeft zich hier niet te vervelen.
Kortom,alle ingrediënten voor een fijne vakantie, waar men snel naar terugkomt!
Söll is een aanrader.

Kees Deutekom
25 januari 2011 · 15:18

Het plaatsje Söll stelt niet zo veel voor, daarentegen is het skigebied fantastisch. Je kunt overal komen, Brixen, Söll, Scheffau, Elmau, Going, Itter, Hopfgarten. Sinds vorig jaar kun je ook via Brixen naar het skigebied van Westendorf en dat alles op de Wilder Kaiser Skipas. Kortom een aanrader voor profi’s, gevorderden en ook beginners.

Huib
20 augustus 2009 · 10:34

Het plaatsje Soll is niet heel spectaculair. Het skigebied is wel helemaal top, je kunt elke dag wel een andere richting op gaan. Ook voor beginners is dit te doen. Ik ben nu z’n 6 keer daar geweest en zie elk jaar weer nieuwe dingen.

Er zijn zeer veel eetmogelijkheden in het ski gebied en de sfeer is altijd goed.

Aatje
20 januari 2008 · 21:37

Als je geluk hebt tref je een skileraar die zelf zijn eigen gestookte sterke drank mee neemt en laat proeven tijdens de les: het maakt je ganz lokker!!