BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Söll

Reviews Söll

87% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.8 op basis van 3692 reviews.

  • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied, sfeervol en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Söll?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast226
    Gast226 18 maart 2019 · 09:01

    Goede pistes en faciliteiten

    Met vrienden Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast626
    Gast626 4 januari 2017 · 20:43

    zeer uitgebreid gebied, geen dag dezelfde piste en veel goed hutten met redelijke prijzen, gezellig met familie en /of vrienden .

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • triezzzze
    triezzzze 22 februari 2016 · 17:53

    Groot gebied, vooral voor de wat gevorderde skier / snowboarder (vonden wij) Wel snel veel hobbels op de pistes. Wij zaten in hotel Eggerwirt. Erg goed hotel, met half pension. In de vakanties HEEL DRUK! Veel kinderen! Wil je les in de vakanties? Boek dan van tevoren al want het zit snel vol! (de scholen in Söll sowieso!) Apres ski hebben wij niet echt gedaan dus kan ik weinig over zeggen. Dorpje Söll veel Engelsen die wel eens luidruchtig over straat gaan snachts. Verder redelijk wat restaurantjes waar je goed kan eten en wat kan drinken. Vanuit Söll is het denk ik 10minuten met de skibus naar de pistes. Erg druk in de bus, mag van mij wel meer bussen rijden. Tevens moet je wel eindigen in jouw dorp want er gaan geen skibussen tussen de dorpjes zelf. Wel de gewone bus, is ons verteld. Verder is het skigebied groot en je kan alle kanten op.

    Met partner Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast102
    Gast102 14 december 2015 · 08:33

    Gevarieerde pistes, kunt allerlei kanten op. Piste onderhoud in vergelijking met val gardena niet altijd 100 pct. Eten goed maar aan de prijs. Liften zeker goed te noemen

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast999
    Gast999 10 oktober 2015 · 08:51

    Prachtig gebied van gevorderd tot beginnend skiër Wij gaan al voor de 12e keer naar hotel fuchs echt een aanrader. Wat ook heel leuk en gezellig is na het skiën is de hexenalm , heel gezellige apre ski hut

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Henk Evers
    Henk Evers 31 januari 2011 · 16:40

    Het is een mooie omgeving. Voor de skiër volop mogelijkheden. Ook de langlaufer en wandelaar hoeft zich hier niet te vervelen. Kortom,alle ingrediënten voor een fijne vakantie, waar men snel naar terugkomt! Söll is een aanrader.

  • Kees Deutekom
    Kees Deutekom 25 januari 2011 · 15:18

    Het plaatsje Söll stelt niet zo veel voor, daarentegen is het skigebied fantastisch. Je kunt overal komen, Brixen, Söll, Scheffau, Elmau, Going, Itter, Hopfgarten. Sinds vorig jaar kun je ook via Brixen naar het skigebied van Westendorf en dat alles op de Wilder Kaiser Skipas. Kortom een aanrader voor profi's, gevorderden en ook beginners.

  • Huib
    Huib 20 augustus 2009 · 10:34

    Het plaatsje Soll is niet heel spectaculair. Het skigebied is wel helemaal top, je kunt elke dag wel een andere richting op gaan. Ook voor beginners is dit te doen. Ik ben nu z\'n 6 keer daar geweest en zie elk jaar weer nieuwe dingen. Er zijn zeer veel eetmogelijkheden in het ski gebied en de sfeer is altijd goed.

  • Aatje
    Aatje 20 januari 2008 · 21:37

    Als je geluk hebt tref je een skileraar die zelf zijn eigen gestookte sterke drank mee neemt en laat proeven tijdens de les: het maakt je ganz lokker!!

>