BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Söll

Hotels Söll

Je vindt in Söll een groot aanbod van hotels. Er is in dit populaire dorp in de Skiwelt een goede balans te vinden tussen de hotels met vier- en driesterren. Söll kent geen vijfsterrenhotels en dat heeft het dorp ook helemaal niet nodig. Het is sportief gezellig, met een goede kwaliteit en gezellige sfeer. De gasten uit Nederland, Duitsland en Engeland weten de weg naar de hotels in Söll altijd goed te vinden, dus zorg ervoor dat je op tijd je hotel in Söll boekt!

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in Söll is goed te vergelijken met het prijsniveau van andere populaire wintersportdorpen in Oostenrijk. Je vindt in Söll veel hotels met vier en drie sterren en heeft een sportieve uitstraling. Veel hotels in Söll liggen wat verder van de lift vandaan.

Tips

Wil je in Söll vlakbij de lift verblijven dan is hotel Tulpe een goede optie. Je verblijft dan wat verder uit het centrum van Söll, maar je staat iedere dag als eerste bij de gondel naar boven. Wil je in het centrum zelf verblijven dan is het gezellige hotel Postwirt een goede optie.

Accommodatie thema's