Restaurants Söll

Söll ligt in het hart van de Skiwelt en is een geliefde bestemming bij veel Nederlandse, Duitse en Engelse wintersporters. Het dorp aan de voet van de Hohe Salve is compact en je vindt er veel restaurants, zowel op de berg als in het dorp. Dat varieert van grotere pisterestaurants tot gezellige berghutten en van goede restaurants in hotels met vier sterren tot de barretjes waar je ‘pub’-food kan vinden.

Restaurants op de berg

Rondom Hochsöll liggen veel berghutten. Net zoals in de andere dorpen die deel uitmaken van de Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental kan je ook in Söll al een soort van mini-huttentocht beginnen. Van de top van de Hohe Salve tot de warme zuidhelling van de Salvenmoos, je kan in Söll lekker van restaurant naar berghut glijden!

Restaurants in het dorp

Ook in het dorp Söll heb je voldoende mogelijkheden om goed te eten. Vanuit de après-ski kan je natuurlijk gewoon een pizza’tje scoren, maar je kan ook zeker terecht bij restaurants waar je wat meer keuze hebt. De meeste restaurants in Söll liggen gewoon in het autovrije dorpscentrum.

Söll reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 131 skihuur winkels in Söll
3
Skilessen
We hebben 29 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.