BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Sankt Anton am Arlberg

Accommodaties Sankt Anton am Arlberg

Sankt Anton am Arlberg is de bakermat van het skiën en dat zie je terug in de accommodatie. De gezellige hoofdstraat wordt gedomineerd door hotels, pensions en appartementen. Chalets vind je wat minder in Sankt Anton. In Sankt Anton is het moeilijk om op een verkeerde locatie te accommodatie te kiezen. Aan de ene kant van het dorp kan je met de Galzigbahn of de Rendlbahn het skigebied in, aan de andere kant van het dorp pak je de Nassereinbahn. Je zit dus nooit heel ver van de lift. Veel accommodatie in Sankt Anton ligt in het hogere segment.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de accommodatie in Sankt Anton am Arlberg ligt hoger dan gemiddeld. Sankt Anton is een van de beste en meest sfeervolle gebieden van de Alpen en daar betaal je de prijs voor. Accommodatie is dus relatief duur, maar aan de andere kant krijg je daar wel een heel mooi skigebied en een geweldig sfeer voor terug. Wanneer je niet in Sankt Anton am Arlberg zelf verblijft, maar in een van de dorpen in de buurt, zoals Sankt Jakob, Pettneu, Dalaas, Nasserein of Stuben, dan betaal je al een stuk minder voor de accommodatie

Tips

Je kan in Sankt Anton am Arlberg ook verblijven in accommodatie op de piste. Zo zit je ski-in, ski-out in hotel Kaminstube. Net boven Sankt Anton am Arlberg liggen veel chalets en appartementen. Je staat hierdoor snel op de piste. Wil je midden in de actie zitten? Ook in de Mooserwirt, hét après-ski paleis van Sankt Anton am Arlberg, kan je overnachten.

Accommodatie thema's