BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Sankt Anton am Arlberg

Après-ski Sankt Anton am Arlberg

Sankt Anton am Arlberg is een van de klassiekers van de Alpen, ook op het gebied van après-ski. Het start hier al rond een uur of twee wanneer je vanaf Galzig afdaalt richting het dorp. Je skiet dan automatisch een soort fuik in waarin de drie bekendste après-ski tenten van Sankt Anton am Arlberg aan liggen. Ook ‘s avonds gaat het vrolijk door in Sankt Anton am Arlberg. Top après-ski!

Après-ski voor het avondeten

De Mooserwirt is voor vele wintersporters de ultieme après-ski tent. Het schijnt dat hier het meeste bier van alle Oostenrijkse kroegen doorheen gaat. Dichtbij de Mooserwirt liggen ook de Krazy Kanguruh en de Sennhütte. Van hetzelfde laken een pak. Bruisende après-ski, ieder met een eigen publiek. Het laatste deel afdalen naar Sankt Anton am Arlberg is voor vele wintersporters misschien wel de moeilijkste van hun vakantie.

Après-ski na het avondeten

Ook na het avondeten kan je aardig los in Sankt Anton am Arlberg. Als je nog niet helemaal afgepeigerd bent van de après-ski in bijvoorbeeld de Mooserwirt kan je nog de stad in. Een wat rustiger biertje drink je in de Anton Bar. In Bobo’s en de Kandahar gaat het wat later door. Zorg er wel voor dat je de volgende dag weer fris bij de liften staat.

9 après-ski locaties in Sankt Anton am Arlberg

6 clubs in Sankt Anton am Arlberg

Sankt Anton am Arlberg reisplanner