Chalets Sankt Anton am Arlberg

In Sankt Anton am Arlberg zijn de chalets een tikje ondergeschikt. Zeker wanneer je het aanbod van chalets in Sankt Anton am Arlberg vergelijkt met het aanbod van hotels, appartementen en pensions. Aan de andere kant is een verblijf in een chalet in Sankt Anton am Arlberg misschien wel het ultieme. Je eigen chalet in een van de klassiekers van de Alpen, met een geweldig skigebied en bruisende après-ski aan je voeten. Wie wil dat nou niet?

Prijsniveau
Het huren van een chalet in Sankt Anton am Arlberg is niet goedkoop. Zeker niet wanneer je het vergelijkt met de prijzen van chalets in naburige dorpen als Pettneu of Sankt Jakob. Sankt Anton am Arlberg is duurder dan gemiddeld, maar je verblijft dan wel in een klassiek skigebied.

Tips
Wanneer je in een chalet wilt verblijven in Sankt Anton am Arlberg dan is Waldhäusl een goede keuze. Ook chalet Ferwall scoort hoge ogen bij Nederlandse wintersporters. Beide chalets liggen dichtbij de Nassereinbahn, dichtbij de piste en dichtbij het gezellige centrum van Sankt Anton am Arlberg.

Zoek met uitgebreide filters
chaletAlpen Lodge
Fantastisch
59x bekeken
8.7
Details
1 slaapkamer (65m²)3 slaapkamers (120m²)
€ 3033
(€ 1517 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (4)
chaletChalet Okke ***
134x bekeken
Details
all-inclusive3 slaapkamers
€ 6203
(€ 3102 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)