BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Sankt Anton am Arlberg

Hotels Sankt Anton am Arlberg

De hotels die je in Sankt Anton am Arlberg vindt variëren van ultramodern tot zeer klassiek. Sankt Anton is al sinds de jaren ‘30 van de vorige eeuw een toeristische bestemming in de winter, toen de welgestelden skiles kregen van Hannes Schneider, de uitvinder van de moderne skitechniek. Veel van de hotels liggen aan de gezellige hoofdstraat van Sankt Anton am Arlberg of net daarbuiten. Sankt Anton am Arlberg kent veel drie- en viersterren hotels.

Prijsniveau

Hotels in Sankt Anton am Arlberg zijn ongetwijfeld duurder dan gemiddeld. Sankt Anton am Arlberg is een van de klassieke dorpen van de Alpen en dat vertaald zich ook in de prijs. Mondain of juist sportief, je vindt hier een hotel dat bij je past, maar houd er rekening mee dat het duurder is dan het gemiddelde hotel in de Alpen. Daar staat tegenover dat je verblijft in een van de klassiekers van de Alpen, met z’n geweldige skigebied en bruisende après-ski.

Tips

Het enige vijfsterren hotel van St. Anton am Arlberg is de St. Antoner Hof. Hier kan je je vakantiebudget in een dag kwijt. Wil je in Sankt Anton am Arlberg in het centrum verblijven dan is hotel Griesshof verblijven.

Accommodatie thema's