The Train Fondue in Sankt Anton am Arlberg

Krijgt een 8 op basis van 1 beoordeling

Wat vind jij van The Train Fondue?

Evaringen van gebruikers

Laura.
17 maart 2015 · 12:03

We hadden op donderdag gereserveerd om op vrijdagavond met 8 man terecht te kunnen in fonduehuis The Train in het centrum van Sankt Anton. Het restaurant krijgt op internet gemengde reviews maar onze ervaring was eigenlijk goed.
We kregen een ruime tafel bij het raam en bestelden wijn, vleesfondue, raclette, en nog enkele aparte gerechten (een vriendin van mij had bijvoorbeeld het lam - lekkeur!).
Vleesfondue kost 29 euro per persoon, waarvoor je eigenlijk ruim voldoende krijgt. Genoeg vlees, een salade, gemengd fruit, frietjes à volonté (we hebben een paar keer bij gevraagd en hier werd niets voor aangerekend), sausjes etc… Enkel als je vlees bij vroeg kwam er een bedrag bij, maar dit was niet nodig.
De raclette was 26 euro maar is niet op z’n Zwitsers aan zo’n ding dat je de kaas er moet afschrapen. In plaats daarvan kreeg je vier plakken kaas om op een grill te leggen. Aardappelen, groenten, augurken, ajuintjes etc kwam er allemaal bij, wel geen brood. Wederom kon je alles bijvragen, behalve kaas want dit kostte 9,5 euro voor vier extra plakken! Dat vonden we wel wat overdreven, en ons mannelijk gezelschap aan tafel kwam niet rond met vier plakken kaas. Klein minpuntje dus daar.
Alles was wel enorm lekker, ook de wijn die we kregen en de bediening was vriendelijk en legde alles goed uit.
Ik zou dit restaurant aan raden maar wel zeker reserveren en check goed als je iets bij besteld of het niets extra kost.

Met vrienden

Reisplanner Sankt Anton am Arlberg

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 30 skihuur winkels in Sankt Anton am Arlberg
2
Skilessen
We hebben 15 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.