Pensions Sankt Anton am Arlberg

In Sankt Anton am Arlberg heb je de keuze uit heel veel pensions. De hoofdstraat van het dorp wordt gedomineerd door hotels en appartementen, maar er is ook een zeer groot aanbod van pensions. Deze pensions liggen verspreid over het dorp en dus kan je zelf bepalen of je dichtbij de liften wilt verblijven, vlakbij de après-ski, of juist wat verder uit het centrum van Sankt Anton am Arlberg.

Prijsniveau

Het prijsniveau van pensions in Sankt Anton am Arlberg is wat hoger dan gemiddeld. Sankt Anton am Arlberg is nou eenmaal de bakermat van het moderne skiën en dat is een van de redenen waarom het prijsniveau van pensions in Sankt Anton am Arlberg iets hoger ligt dan gemiddeld. Je krijgt hier wel een geweldig skigebied, een levendig dorp en bruisende après-ski voor terug.

Tips

Er liggen veel pensions in Sankt Anton am Arlberg. Wil je dichtbij de liften verblijven dan is pension Elisabeth een goede keuze. Iets verder van het centrum van Sankt Anton am Arlberg ligt pension Gonda Landhaus. Dit ligt dan verder van de liften en de après-ski, maar je bent wel minder geld kwijt voor je pension.

Zoek met uitgebreide filters
pensionTiroler Frieden
Erg goed
119x bekeken
8.3
Details
1 slaapkamer (24m²)
€ 1260
(€ 630 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (8)
pensionHaus Bergkristall
Fantastisch
43x bekeken
8.5
Details
ontbijt1 slaapkamer (18m²)
€ 2210
(€ 1105 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (3)
pensionLandhaus Albert Murr
Fantastisch
78x bekeken
9.3
Details
ontbijt1 slaapkamer (27m²)
€ 2742
(€ 1371 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (4)
pensionMidland
Fantastisch
68x bekeken
9.1
Details
1 slaapkamer (20m²)3 slaapkamers (90m²)
€ 2994
(€ 1497 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)