BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Sankt Anton am Arlberg

Restaurants Sankt Anton am Arlberg

In Sankt Anton am Arlberg heb je een ruime keuze uit restaurants, zowel op de piste iets minder dan in het dorp zelf. Het varieert van grote piste restaurants tot gezellige berghutten. In Sankt Anton am Arlberg kan je voor weinig geld een broodje kebab of een pizza in het dorp eten, maar ook de traditionele Oostenrijkse keuken is sterk vertegenwoordigd. Zowel op de piste als in Sankt Anton am Arlberg zelf vind je zowel moderne en traditionele restaurants.

Restaurants op de berg

Sankt Anton am Arlberg is wat betreft hutten op de piste niet te vergelijken met andere skigebieden in bijvoorbeeld het Zillertal. Je hebt hier een stuk minder hutten op de piste. Natuurlijk heb je wel een aantal restaurants waar het prima eten is. Op Kapal, Galzig en Gampen bijvoorbeeld liggen restaurants waar je prima kunt eten.

Restaurants in het dorp

In Sankt Anton zelf kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Lekkere pizza’s in een druk en hectisch restaurant vind je bijvoorbeeld in de Pomodoro. De Underground, Bodega, Steak House en het Anton restaurant zijn andere opties. De meeste restaurants in Sankt Anton am Arlberg liggen in en om de hoofdstraat. Sommige wintersporters slaan het avondeten over en knallen gewoon door in de Mooserwirt om met heel veel bruine boterhammen in hun maag uiteindelijk in hun hotel aan te komen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de restaurants in Sankt Anton am Arlberg is niet heel veel duurder dan in andere grotere Oostenrijkse skigebieden. Het zegt misschien wel genoeg dat veel Zwitsers tegenwoordig in Sankt Anton am Arlberg gaan skiën omdat het prijsniveau in Oostenrijk een stuk gunstiger is dan in Zwitserland.

24 restaurants in Sankt Anton am Arlberg

17 pisterestaurants in Sankt Anton am Arlberg

Sankt Anton am Arlberg reisplanner