Appartementen Sankt Johann im Pongau

St. Johann im Pongau ligt aan de rand van de Salzburger Sportwelt en verschilt qua sfeer wel behoorlijk van de andere dorpen. St. Johann is wat groter en heeft een wat stadse karakter. De rivier de Salzach en de markante kerk domineren het dorp, dat een een eigen skigebiedje heeft. De meeste wintersporters verblijven in het hoger gelegen Alpendorf, direct aan de liften. In beide dorpen is er een ruim aanbod van appartementen.

Prijsniveau

In St. Johann im Pongau en Alpendorf vind je appartementen in alle prijsklasses. Hierbij geldt over het algemeen dat de appartementen in Alpendorf net even wat duurder zijn dan de appartementen die in St. Johann im Pongau zelf liggen. Niet zo vreemd, omdat je vanuit St. Johann toch even een stukje met de auto of skibus moet, terwijl je in Alpendorf dichtbij de skiliften verblijft.

Tips

De meeste wintersporters verblijven dus in Alpendorf. Wel is het aanbod van appartementen in St. Johann groter dan in Alpendorf, maar er is nog zeker voldoende aanbod. Dankzij de komst van de G-link gondel, die bij Wagrain de Grafenberg met de Griessenkar verbindt is het ook veel makkelijker om van Alpendorf naar Flachau te skiën (en weer op tijd terug te zijn), waardoor Alpendorf ook bij wat fanatiekere wintersporters meer in trek is.

Zoek met uitgebreide filters
appartementAppartements Wieshof ***
Fantastisch
47x bekeken
9.3
Details
3 slaapkamers (110m²)
€ 5573
(€ 2787 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)