Chalets Sankt Johann im Pongau

St. Johann im Pongau ligt aan de rand van de Salzburger Sportwelt. Qua sfeer doet St. Johann anders aan dan de andere dorpen die deel uitmaken van dit skigebied. Het heeft een beetje een stads karakter, waarbij het wordt gedomineerd door de rivier de Salzach en de markante kerk. St. Johann beschikt wel over een klein eigen skigebied, maar de meeste wintersporters kiezen ervoor om te verblijven in Alpendorf. In St. Johann vind je meer chalets en vakantiehuizen dan in Alpendorf.

Prijsniveau

Chalets en vakantiehuizen in St. Johann im Pongau vind je in alle prijsklasses. In Alpendorf verblijf je direct aan de pistes en de liften, dus hier betaal je over het algemeen net even wat meer dan in St. Johann zelf.

Tips

Waar St. Johann en Alpendorf vroeger een beetje in een uithoek van het gebied lagen, is dat dankzij de komst van de G-Link gondel, die boven Wagrain zweeft en de Grafenberg met de Griessenkar verbindt, wel wat verbeterd. Je bent nu vanuit Alpendorf veel sneller in Flachau (en ook op tijd weer terug voor de après-ski).

Zoek met uitgebreide filters