Hotels Sankt Johann im Pongau

St. Johann im Pongau ligt aan het uiteinde van de Salzburger Sportwelt en verschilt qua karakter van de andere dorpen, zoals Flachau en Wagrain. St. Johann im Pongau heeft een meer stads karakter. Het gezellige dorpje wordt gedomineerd door de markante kerk. Het heeft een eigen kleine skigebied, maar de meeste wintersporters stappen in de lift die vanuit de satelliet Alpendorf vertrekt. Zowel in St. Johann im Pongau als in Alpendorf vind je een goed aanbod van hotels.

Prijsniveau

Hotels in St. Johann im Pongau zijn duurder dan gemiddeld. Dat heeft simpelweg te maken met het feit dat de meeste hotels in St. Johann en in Alpendorf in het hogere prijssegment liggen. De hotels zijn stuk voor stuk mooie klassieke hotels. Eigenlijk precies zoals je ze in Oostenrijk voorstelt.

Tips

Voorheen was het best nog wel een uitdaging om van Alpendorf naar Flachau te skiën en ook op tijd weer terug te zijn. De G-link gondel die de Grafenberg met de Griessenkar verbindt scheelt je een hoop tijd. Het mag ook duidelijk zijn dat je als wintersporter het beste in Alpendorf kan verblijven en niet St. Johann, omdat je in Alpendorf direct bij de liften en de après-ski zit.

Zoek met uitgebreide filters
hotelAlpenland Sankt Johann im Pongau ****
Erg goed
58x bekeken
8.3
Details
ontbijthalfpension1 slaapkamer (35m²)
€ 2445
(€ 1223 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (6)