Val d'Anna in Sankt Ulrich (Ortisei)
Wat vind jij van Val d'Anna?
Evaringen van gebruikers
Leuk en lekker
Super leuk stop op de dalafdaling.
Hollandse bitterballen bij het kampvuur
Heerlijk gelunched, vrolijke , snelle bediening .
Super
Heerlijk restaurant. Goede locatie aan de dalafdaling naar Ortisei. Lekker in de zon, vriendelijk personeel en fantastisch eten.
Uitstekend restaurant. Kom er reeds een kleine 20 jaar voorbij en ken ondertussen eigenaar Holger als een vriend. Ook de afdaling daarnaartoe is er eentje om de duimen van af te likken. Een plaats waar je zowel in zomer als winter naartoe kan.
In de zomer loop je zowat 2 km langs een bergriviertje omhoog en daar staat zowaar opnieuw een ligzetel op jou te wachten. Het is er quasi even druk in de zomer als in de winter maar de wachttijden om je bediening zijn miniem.
De topper in Val Gardena. De beste apfelstrudel uit het gebied, maar ook andere gerechten zijn goed. Mooi terras in de zon en alleen de piste er naar toe is al een feest. Nette toiletten, vriendelijke bediening, heb geen minpunten!
Volgens mij is het allemaal al gezegd. Ik kom al ruim 20 jaar in dit gebied en Val D’anna staat altijd minimaal 1 keer op het programma. Onderaan een prachtige 10 km piste, kun je hier prachtig in de zon genieten van een heerlijke maaltijd. Ruime keuze, en zoals de meeste tentjes in de dolomieten schappelijk geprijsd.
super gezellig apres skien buiten bij het haard vuur, en kan me volledig het het bovenstaande aansluiten.
Ten eerste ligt dit restaurant aan het einde van een van de mooiste pistes die ik ken, La Longia, die zo’n 10 kilometer heel afwisselend naar beneden slingert. In het begin breed, daarna wat smaller en daarna heerlijk slingerend langs steile wanden met bevroren watervalletjes. Als je een paar hele mooie bochten bent gepasseerd, kom je op een vlak stuk en daar ligt Val 'd Anna aan. Je zit hier prachtig in de zon op het terras zitten, maar ook binnen zit je prima. De bediening is snel en vriendelijk en ze hebben de lekkerste Apfelstrudel die ik ooit in de Alpen heb gegeten. Goed gevuld met een zachte vulling en een zeer krokante bovenlaag. Ook kun je er heerlijk lunchen, zowel Oostenrijks georienteerde gerechten als Italiaanse specialiteiten. De piste op zich is een feest, maar het mooiste is de stop bij Anna.
"Beste restaurant op de piste ooit gezien!!!
Unieke locatie!!! Buiten aan t kampvuur zitten op verwarmde stoelen. Direct aan de piste. En super heerlijk eten.
Tip: huisgemaakte apfelstudel in vanille saus en slagroom. Verder alle hoofdgerechten top van smaak en prijs.
Echt een topper !!! Zie: www.valdanna.com "
Dit restaurant ligt bijna onderaan de dalafdaling van de seceda. Hier stopt iedereen om op het prachtige terras plaats te nemen. Andere mensen welke niet skiën kunnen dit restaurant middels een prachtige wandelroute bereiken. Na super te hebben gegeten en gedronken kun je je laten glijden tot aan het dalstation, wat zo’n 500 meter verder ligt.