BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Superdévoluy

Accommodaties Superdévoluy

Tsja, hoe moeten we het zeggen? Smaken verschillen? Of is het hoofdgebouw van Superdévoluy gewoon lelijk. Ik denk dat veel mensen zonder twijfel zeggen dat ze het hoofdappartementengebouw in dit goedkope skigebied erg lelijk vinden. Maar ja, efficiënt en goedkoop is het wel. Het is het enige dat opvalt. Gelukkig heb je als je in het skigebied van Superdévoluy wilt skiën ook de keuze om naar La Joue du Loup te gaan waar het wat authentieker aandoet. Het grootste voordeel voor veel Nederlanders bij Superdévoluy is de prijs. Voor drie keer niets zit je met een pakketreis een weekend in Superdévoluy. Je hebt trouwens ook wat andere accommodaties dan het grote appartementsgebouw, maar die zijn duidelijk in de minderheid.

Prijsniveau

De reis, het verblijf en de skipas zijn, als je het in een pakketreis koopt, heel goedkoop. Sportgoedkoop zelfs. Buiten de vakantieweken is het ongelofelijk welke prijzen er worden aangeboden. Misschien wel het goedkoopste gebied van de Alpen. Als je echter direct huurt en er zelf heen rijdt en alles zelf regelt liggen de prijzen ietsjes hoger, maar nog steeds zit je hier, als je een beetje oplet, voor een appel en een ei. Je zit wel in kleine typische Franse appartementen, dat dan weer wel.

Tips

Superdévoluy is echt het dorp om met een all-in reis te boeken. Ook als je wel zelf wilt rijden, want niet iedereen wil namelijk meer dan twaalf uur in de bus zitten. Dan bestel je gewoon accommodatie en skipas samen. Want een all-in reis is zo ontzettend veel goedkoper. De grote organisaties die bijna alle appartementen in handen hebben kunnen prijzen aanbieden die bijna niet te geloven zijn. Low-budget op en top.

Accommodatie thema's