Red Cap in Superdévoluy

Krijgt een 5 op basis van 2 beoordelingen

Contactgegevens

Website

http://www.chalets-margot.com/

Wat vind jij van Red Cap?

Evaringen van gebruikers

Gast770
6 januari 2020 · 18:25

Wij (9 volwassenen en 3 kinderen)hadden half pension geboekt, Ontbijt was prima, de koffie ronduit smerig, maar wel goede chocolademelk, thee en jus de orange. verder weinig keuze in hartigheden.
Het diner staat vast. Er is geen keuze. Kwaliteit matig, maar toch wel met smaak gegeten. 2x tuinbonen, 3x kip in een week… , hoeveelheid voldoende, Indien je iets anders wilt dan wat er voorgeschoteld wordt, dien je 5 euro pp bij te betalen. Drankjes en wijn flink aan de prijs.
De bediening is vriendelijk, er is echter maar 1 ober die de engelse taal beheerst. De overige bediening spreekt vooral de landstaal (Frans)
De eerste 2 dagen werden we in een soort afgezonderd sfeerloos hok geplaatst, echter na wat aandringen mochten we de overige dagen in het gezelliger aangeklede restaurant plaatsnemen.
In ons gezelschap was een persoon met een gluten intolerantie. Hiervoor moesten we 5 euro per dag extra afrekenen.Dit was al ruim vooraf met het management gecommuniceerd.Dan verwacht je natuurlijk dat er dan voldoende glutenvrije alternatieven aangeboden zou worden. Niets is echter minder waar. Iedere dag werd er een schaal brood opgediend. Een glutenvrij alternatief was niet beschikbaar De eerste dag kregen we aardappelgratin. Dit is sowieso al glutenvrij, 5 euro voor niets dus. Bij het ontbijt ook niets speciaals voor deze persoon. Toen er de 2e dag weer geen glutenvrij brood was, is de ober ervoor speciaal naar de winkel gegaan om het alsnog te halen. Volgens de manager (Bruno) kunnen de madeleines gegeten worden. Op de verpakking ingredientenlijst hiervan werd aangegeven dat er tarwe in verwerkt was. Dit kan dus ook niet. Die dag is ze ziek geworden. Vermoedelijk doordat het glutenvrije brood in een mandje was gedaan waar eerder gewoon brood in had gezeten. Ook werden er bij het oudjaarsdinner (74 euro pp) bladerdeeghapjes opgediend. Ook dit zou gegeten kunnen worden, maar dat is uitgesloten omdat dit bladerdeeg weldegelijk gluten bevat. Ee"n keer is er ipv Couscous rijst met kikkererwten als alternatief geserveerd, en een keer pasta ipv brood. Bij het dessert ging het ook mis, of werd vergeten. Bij de zalm werd de saus gewoonweg weggelaten, .
Al met al voel ik me behoorlijk genaaid Vijf euro per dag voor vooral het weglaten van delen van het gerecht vind ik totaal niet wat ik ervan verwacht had.
Na de derde dag heb ik- ivm de taalbarrière een klacht per email ingediend bij het managment, maar daar werd met onwaarheden, zoals hierboven vernoemd op gereageerd.
Wij gaan hier nooit meer terug

Gast432
9 januari 2017 · 16:08

Zeer goed, wij hebben vorig jaar half pension genomen en het was echt uitstekend. Dit jaar gaan we terug omdat het qua prijs/kwaliteit voortreffelijk is

Reisplanner Superdévoluy

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 9 skihuur winkels in Superdévoluy
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.