BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Tignes

Accommodaties Tignes

Wat je ook wilt als accommodatie: in Tignes is het te vinden. De verschillende wijken van dit dorp zorgen voor verschillende looks en hebben verschillende aanbieders. Zo is het moderne Val Claret heel wat anders dan het authentieke en erg mooie dorpje Tignes 1800 Boisses. In Tignes vind je een ruim aanbod van grote aanbieders zoals Pierre & Vacances en CGH, maar evengoed kleine particuliere aanbieders die een hun eigen appartement of chalet in de aanbieding hebben. Dit maakt Tignes een uitgebreid dorp met eigenlijk alle mogelijkheden.

Prijsniveau

Tignes hoort bij de duurste dorpen in de Alpen, dit geldt voor accommodaties, eten en de après-ski. Je zult hier echt moeten zoeken naar goede deals en dan zullen deze bijna altijd duurder zijn dan andere gebieden. Dit hoge prijsniveau komt mede door de populariteit van het skigebied. Veel wintersporters beschouwen Tignes en daarmee Espace Killy als mooiste skigebied ter wereld. Dus je krijgt in dat opzicht wel waar voor je geld.

Tips

Hou je van winterse bergen? Moet als je op wintersport bent het dorp nog helemaal wit zijn? En ga je ook wel eens graag wat later in het seizoen op wintersport? Denk dan aan Val Claret. Dit hoogste dorp van Tignes ligt in een microklimaatje en ligt hoog. Hier zijn de bergen vaak wit van november tot mei. En je skiet zo van de gletsjer via een van de mooiste rode pistes ooit naar het dorp toe.

Accommodatie thema's