Après-ski Tignes

Als we het over après-ski hebben in Frankrijk wordt altijd meteen de vergelijking met Oostenrijk gemaakt. Dat is natuurlijk een lastige vergelijking, want in Frankrijk heb je geen Oostenrijkse meezingers. Maar om daarmee nou meteen de après-ski van Frankrijk af te schrijven… In Tignes kun je namelijk heel goed uit je dak gaan. Bij veel grote evenementen en standaard feestavonden als oud & nieuw is het hier groots feest. Veel feestgangers komen dan zelfs speciaal voor de concerten en dj’s naar Tignes toe. Maar in Val Claret is het elke dag goed après-skiën vanaf het moment dat de pistes sluiten tot laat in de avond. Het enige minpuntje? Het is duur.

Après-ski tot het avondeten

Het hangt er helemaal vanaf waar je langs skiet in Tignes. Wil je zeker zijn van een gezellige après-ski met de skischoenen nog aan? Ski dan langs Val Claret. Dit is het moderne en daarmee meest feestelijke gedeelte van Tignes. Hier vind je dan ook de meeste après-ski. Maar het dak gaat er in de avond pas echt af. In Le Lac en Lavachet kun je ook nog leuke bars vinden waar het ‘s middags al best gezellig is. In de andere dorpen gaat de après-ski niet heel veel verder dan de bekende barretjes en af en toe een terrasje. Denk ook zeker aan la Folie Douce. Deze keten is ook neergestreken in Tignes. Feest tot sluitingstijd gegarandeerd.

Après-ski na het avondeten

Het is hier weer Val Claret waar je het meeste feest kunt verwachten. Hier heb je ook de meeste uitgaansgelegenheden, van de bars waar je wat kunt drinken tot enkele exclusieve nachtclubs. Kortom geen zin om te slapen? dat hoeft in Tignes dan ook helemaal niet. Je kunt hier flink doorfeesten. Als je maar in het goede dorp zit.

7 après-ski locaties in Tignes

Loop Bar
Drop Zone
Jam Bar
The Underground Bar
Vincents Bar
2 reviews
Le Brasero
1 review
Scotty's

10 clubs in Tignes

Drop Zone
Daffy's
Klub Melting Pot
The Couloir
1 review
The Underground Bar
Vincents Bar
2 reviews
Jack's Club
Le Brasero
1 review
Blue Girl
Scotty's

Tignes reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 45 skihuur winkels in Tignes
3
Skilessen
We hebben 25 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.