Chalets Tignes

Wie aan het grote skidorp van Tignes denkt zal niet snel denken aan chalets. Want de hoogbouw in Tignes Lac of Val Claret laat weinig hoop over voor mooie chalets. Maar Tignes is zoveel meer dan dat. In de andere dorpen vind je aardig wat chalets te huur. De meeste chalets zijn te huur via particuliere aanbieders.

Prijsniveau

Prijzen zijn hoog in Tignes, voor alles. Je zit dan ook in wat velen het beste skigebied ter wereld vinden. Een chalet huren in Tignes dat voel je in je portemonnee. maar dan heb je wel wat. Als je even zoekt, en buiten de vakanties boekt dan lijken de prijzen niet eens zo heel extreem. Maar goedkoop of superdeals zul je hier niet vinden.

Tips

Het aanbod van chalets in Tignes is niet eindeloos. Maar dit gebied heeft wel heel wat grote appartementen te huur. Ruime appartementen voor meer dan 8 personen zijn hier zeker te vinden. Dit kan een oplossing zijn die goedkoper is en makkelijker te vinden als je per se in één grote accommodatie wilt zitten met je hele familie of vriendengroep.

Zoek met uitgebreide filters
  • Tignes
  • 500m van het centrum Tignes
Details
1 slaapkamer (55m²)
€1749
(€875 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)