Restaurants Tignes

Voor een gebied van deze grootte en deze naam is het aanbod van restaurants in Tignes wat aan de saaie kant. Het eten is goed en je vindt veel restaurants. Het merendeel zijn de traditionele restaurants, denk vlees, kaas en aardappelen. De standaard wintersport-restaurants. Daarnaast vind je natuurlijk de pizzeria’s, de crêperies en hamburger/snack tenten. Die ene Thai die je hier vind maakt de keuken niet heel veel wereldser. De vraag is natuurlijk wel hoe werelds je de keuken in een skigebied wilt…

Restaurants op de berg

Genoeg restaurants op de berg om de honger te stillen. Bijna allemaal hebben ze de standaard Franse bergkeuken. Dus van tartiflette tot pain-american. Maar ook wafels, pizza, en pannenkoeken zijn mogelijk. Ben je je in zo’n restaurant meer opzoek naar drank en een feestje dan kun je natuurlijk ook gaan eten in La Folie Douce, het keten wat na het succes in Val Thorens ook in Tignes is belandt.

Restaurants in het dorp

In de verschillende wijken van Tignes vind je overal restaurants. De meeste zijn traditionele Franse bergrestaurants. Dat vertaalt zich in veel kaas, aardappelen en vlees. De kwaliteit van het eten is over het algemeen heel erg goed; In deze streken weet men prima met kaas om te gaan. Hiernaast vind je in de dorpen ook voldoende snacks, zoals hamburgertenten, pizzeria’s en crêperies. Een enkel internationaal restaurant en Thai maken het aanbod af.

Prijsniveau

Tignes is duur, het prijspeil van de restaurants hoort bij het duurste in de Alpen. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en vind je her en der wel restaurantjes die normalere prijzen hanteren, maar de prijzen blijven hoog en vele malen hoger dan het gemiddelde.

7 pisterestaurants in Tignes

Lo Soli
La Savouna
1 review
Panoramique
1 review
Chalet du Bollin
L'Alpage
La Toviere
Le Palet

24 restaurants in Tignes

Tignes Cuisine
Lo Terrachu Bar
Loop Bar
Drop Zone
Jam Bar
Daffy's
L'Armailly
La Ferme des 3 Capucines
La Krepouz
The Couloir
1 review
La Praline
Aspen
1 review
Bagus Café
Café Flo
Pizzeria La Pignatta
2 reviews
Le Cameleon
Restaurant La Bouida
Le Brasero
1 review
La Montage
L'escale Blanche
Auberge des 3 Oursons
1 review
Scotty's
Le Snacky's
L'Arbina
1 review

Tignes reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 45 skihuur winkels in Tignes
3
Skilessen
We hebben 25 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.