BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Torgon

Accommodaties Torgon

Torgon is een echt appartementsdorp. Het zijn nog net geen lelijke betonblokken, maar mooie rustieke chalets nee, die ga je hier niet vinden. Maar als je gewoon een slaapplek zoekt en voor weinig geld aan de Portes du Soleil wilt zitten, dan zit je hier aan het goede adres.

Prijsniveau

Torgon is misschien wel het goedkoopste dorp van Les Portes du Soleil, je zit hier voor weinig, zeker in de appartementen. Maar ook de andere accommodaties zijn goedkoop. Het feit dat je hier geen ‘echte’ supermarkt hebt en relatief weinig winkels is het levensonderhoud wel aan de prijs. De restaurants en terrasjes vallen, net als in de hele Portes du Soleil, eigenlijk wel mee qua prijs.

Tips

Je gaat naar Torgon voor een appartement welke niet al te duur is, en op die manier ‘voor weinig’ in Portes du Soleil te zitten. Als je dat in je achterhoofd houdt dan is Torgon een fantastische bestemming. Al zoek je een gezellige familiegebiedje, want je hebt gehoord dat er zulke mooie dorpjes in de Portes du Soleil liggen, dan kun je beter verder zoeken.

Accommodatie thema's