BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Torgon

Restaurants Torgon

Een handvol restaurants waarvan enkele op de piste geven duidelijk aan wat Torgon is, een goedkope opstapplek om in Portes du Soleil te komen. Weinig mensen blijven overdag in het gebiedje van Torgon zelf, dus met een restaurant gaat dat prima. Eenmaal in het gebied van Portes du Soleil heb je keuze te over.

Restaurants op de berg

Enkele restaurants aan de piste en op de berg, maar verder moet je dieper de Portes du Soleil in om goede restaurants te vinden. Daar vind je er echter genoeg. Portes du Soleil staat bekend om zijn goede restaurants op de pistes. Dus op de piste kun je fanatisch eten.

Restaurants in het dorp

Een handvol restaurants, de standaard skigebiedsrestaurants, met Walliser specialiteiten en natuurlijk ‘de verplichte’ pizzeria's en zelfs een crêperie. Je merkt dat je hier op de grens van Frankrijk en Zwitserland zit. De kwaliteit van het eten is trouwens wel erg goed, en de wijnen zijn nog beter.

Prijsniveau

Restaurants zijn aan de prijs, maar echt hard overprized is het ook allemaal niet. Skigebieden zijn altijd duur en hier net over de grens in Zwitserland misschien net iets te duur.

1 restaurants in Torgon

1 pisterestaurants in Torgon

Torgon reisplanner