BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Val d'Isère

Accommodaties Val d'Isère

Val d’Isère is internationaal een beroemd dorp. Logisch het is een mooi en behoorlijk authentiek bergdorp in een van de meest tot de verbeelding sprekende skigebieden ter wereld. Velen vinden Espace Killy ‘s werelds mooiste skigebied. Het dorp van Val d’Isère is een chalet dorp waar luxe en comfort hoog in het vaandel staan. Je vindt hier fantastische hotels, restaurants met Michelinsterren en een gezellige après-ski. Een zeer compleet skidorp waar we er in Frankrijk graag meer van zouden willen zien (maar dan met een iets gunstiger prijsniveau).

Prijsniveau

Val d’Isère hoort bij de prijzige skigebieden in Frankrijk. Accommodaties, eten, drinken en materiaal is hier duur. Duurder dan gemiddeld in ieder geval. Er staat wel kwaliteit tegenover. Maar als je op zoek bent naar een goedkope vakantie kun je Val d’Isère beter overslaan. Als je echter luxe, comfort, heerlijk eten en service belangrijk vindt dan zit je hier meer dan goed. En in vergelijking met vergelijkbare skigebieden zoals Courchevel, Méribel of sjieke gebieden in Zwitserland valt de prijs hier eigenlijk alles mee.

Tips

Val d’Isère komt met die mooie chalets het meest tot zijn recht in de maanden dat er flink veel sneeuw in de straten ligt. Dan is dit dorp net een dorpje uit een oude romantische kerstfilm. Zo zijn december, januari en februari de topmaanden voor dit dorpje. Dat zeggende is het in het skigebied zelf goed skiën van begin december tot eind april.

Accommodatie thema's